Avís legal

Titularitat

LAUSA, Associació Cultural, amb domicili a Santanyí, carrer de s’Aljub 30, 07650, inscrita en el Registre d’Associacions de les Illes Balears amb el número 311000007906, per resolució de 16 de desembre de 2011 de la Conselleria de Presidència del Govern de les Illes Balears, amb N.I.F. núm. G57767113, és propietària i gestora del  web amb l’adreça www.lausa.cat.

Contingut de la pàgina

El contingut del web www.lausa.cat podrà ser modificat en qualsevol moment, sense necessitat de comunicació prèvia per LAUSA, Associació Cultural.

www.lausa.cat ofereix enllaços d’accés a llocs web de tercers perquè els visitants tinguin més fonts d’informació a internet i puguin complementar dades de la informació que redacta. LAUSA Associació Cultural no és responsable ni del contingut d’aquestes webs ni dels resultats obtinguts per qui hi recorri.

www.lausa.cat podrà oferir continguts publicitaris. Els anunciants i patrocinadors són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonen i publiquen.

LAUSA, Associació Cultural  no pot garantir que l’accés al web o els continguts siguin exempts de tot error, però sí que vetlla perquè no n’hi hagi i per esmenar-los, si és el cas.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest  web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, creativitat i tot altre material, són propietat de LAUSA, Associació Cultural o de tercers que li n’han autoritzat l’ús.

www.lausa.cat s’edita en règim de drets Creative Commons, (Reconeixement-No comercial-Sense Obra Derivada 3.0 No adaptada .)

Per tant, els textos publicats a www.lausa.cat es poden copiar, distribuir i transmetre públicament i lliurement, sempre sota les condicions següents:

  • Cal esmentar-ne la font.
  • Cal respectar-ne la contextualització original.
  • No se’n pot fer un ús comercial.
  • No se’n pot fer obra derivada.

Ara, no s’editen en règim de Creative Commons, sinó en el de drets d’autor legalment en vigor, totes les fotografies, alguns articles i, en general, tots els materials cedits per tercers (quan s’indica).

Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis del web i no modificarà ni farà malbé, de cap manera, les dades, els programes o els documents del web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat.

LAUSA, Associació Cultural no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis deguts a interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic, motivats per causes no imputables a LAUSA Associació Cultural. Tampoc no es fa càrrec dels retards o blocatges deguts a deficiències o sobrecàrrega de línies telefòniques o a sobrecàrrega del sistema d’accés a internet o dels altres sistemes electrònics, ni dels danys causats per tercers amb intromissions il·legítimes fora del control de LAUSA, Associació Cultural.

LAUSA, Associació Cultural es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns al web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment.

LAUSA, Associació Cultural declina tota responsabilitat sobre el contingut de pàgines externes, propietat de tercers, accessibles amb enllaços facilitats per la seva web. Tampoc no serà responsable de cap error, irregularitat o inexactitud dels continguts publicitaris que apareixen al seu web: aquesta responsabilitat pertany únicament als anunciants o patrocinadors.

www.lausa.cat pot fer servir galetes (‘cookies’) en algunes pàgines. Aquestes galetes permeten controlar les dades de navegació de l’usuari per fer-li més còmoda i ràpida la comunicació amb www.lausa.cat.  Aquestes dades no tenen cap més finalitat que la d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del web. En cap cas, doncs, no es fan servir les galetes per aconseguir dades personals identificatives de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar els navegadors d’internet per obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser-ne advertit abans de la instal·lació i pot impedir-la, si vol.

L’usuari es compromet a fer servir adequadament els continguts i serveis. En el cas de fòrums i xats, els participants accepten els principis de no-incitació a la violència i de no-discriminació per raó de sexe, edat, religió, origen nacional, discapacitat o orientació sexual i s’han d’abstenir d’insultar o d’emprar un llenguatge ofensiu.

Limitació de la responsabilitat

LAUSA, Associació Cultural no assumeix cap responsabilitat derivada, o que se’n pogués derivar, de la utilització que els usuaris facin de les informacions i continguts d’aquesta pàgina web.